Ik wil graag afvallen!

Meer dan de helft van alle mensen kent het probleem: Overtollig vet. Kilo’s.
Kilo’s die er af moeten voor dat feestje waar u per see die mooie jurk aan wilt. Kilo’s die er af moeten voordat u over enkele weken in uw zwemkleding aan het zwembad ligt. Kilo’s die er af moeten omdat u merkt dat uw kleding steeds minder goed past of kilo’s die er af moeten omdat u u simpelweg niet meer prettig voelt.

Er zijn honderden verschillende diëten op de markt. In allerlei vormen en maten. Van milkshakes, tot een fruit dieet (moet u er al aan denken..? Alleen fruit eten?) tot dieten waar u praktisch uitgehongerd wordt. En helpt het? Nee. Vaak niet. Daarom geven wij u hierbij tips die u wel kunnen helpen om af te vallen, tips die het voor u net wat makkelijker maken… Want… laten we eerlijk zijn. Het is soms best moeilijk om af te vallen!

Tips om af te vallen

Naast het gebruiken van de Bio HCG kuur is het van belang dat u uw lichaam gezond en fit krijgt. Nee, u hoeft geen vijf dagen in de week naar de sportschool en wij verwachten echt niet dat u tijdens het avondeten met een appel tussen ons gezin zit. Bio HCG is heel wat anders. U kunt alle informatie op deze website vinden voordat u bestelt. Echter… naast Bio HCG zijn er aardig wat simpele tips die u prima kunnen helpen om af te vallen. Wij zetten ze hier voor u op een rijtje:

  • Water drinken

Drink minstens anderhalf liter water per dag. Twee mag uiteraard ook. Water spoelt en reinigt je lichaam en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en hierdoor dus niet de kans krijgen om zich ergens op te slaan.

  • Gezond eetpatroon

Behalve gezonde voeding is een goed patroon ook erg belangrijk. Ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner. U ziet het, de hele dag door eten is goed. Vooral het ontbijt is belangrijk om uw stofwisseling ‘aan’ te zetten ’s morgens.

  • Sporten

Om uw lichaam in optimale conditie te krijgen is het belangrijk dat u beweegt. U hoeft niet te gaan hardlopen of wielrennen, er zijn genoeg andere methodes. Gewoon fietsen, (snel)wandelen of zwemmen zijn prima alternatieven om mee te beginnen.

Tips voor startdata

  • Controleer uw agenda… wanneer heeft u dat feestje waar u er graag goed uitziet? Begin ruim daarvoor met de Bio HCG kuur, zodat u zeker weet dat u op het juiste gewicht bent voordat het feestje begint.
  • Na het weekend lijkt een goede startdatum, maar dat is het niet. Vaak zien we dat iemand dan dat laatste weekend veel snackt onder het mom van: “Nu kan het nog!” Begin daarom midden of eind van de week.

 

Tips voor tussendoortjes

Als u wilt afvallen mag u rustig tussendoortjes, maar neem dan wel gezonde tussendoortjes. Bijvoorbeeld fruit, een mueslireep of een overheerlijke salade.

Tips voor beweging

Vindt u het moeilijk om op eigen initiatief te gaan sporten? Neem een mp3 speler met muziek mee, zoek een sportmaatje die u kan motiveren of gun uzelf een ‘beloning’ als u goed uw best doet. (Bijvoorbeeld: Als ik elke dag een uur wandel, dan koop ik aan het einde van de maand dat boek wat ik graag wilde hebben)