Op deze site www.bio-hcg-dieet.nl en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Gebruik Bio-hcg-dieet.nl

Informatie op deze site is uitsluitend bedoeld als algemene informatie, dus niet als vervanging van deskundig advies. Hoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan de houder van de website niet instaan voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. hebt u onjuiste informatie gelezen op deze website? Neem dan aub contact op met de redactie van bio-hcg-dieet.nl.

Aansprakelijkheid bio-hcg-dieet.nl

 

Er zijn geen rechten te ontlenen aan de inhoud van deze website. Hierom aanvaarden wij op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de informatie en inhoud op deze site.

Wijzigingen bio-hcg-dieet.nl

De houder van deze website behoudt zich het recht voor onaangekondigd wijzigingen door te voeren in informatie en inhoud van de site. Uiteraard proberen wij het aantal onaangekondigde wijzigingen tot een minimum te beperken.

Derden ondersteunen bio-hcg-dieet.nl

Op deze site kan worden verwezen naar informatiebronnen van samenwerkende partijen en derden. De eigendomhouder van deze website draagt is niet verantwoordelijkheid en in geen enkele mate aansprakelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of welk ander aspect van de informatie dan ook op servers van derden. Wel doen wij ons uiterste best onze samenwerkende partners, voor de verzending en levering van afslankkuren, zorgvuldig te kiezen.