Om gestructureerd af te vallen volgt u naast de inname van Bio HCG het handige dieetplan van Sense. U doet er namelijk verstandig aan om als startende afvaller, om middels een dieetplan af te vallen omdat u daarmee een concrete leidraad heeft tijdens het afval proces. Het dieetplan van Sense Bio HCG behelst namelijk gestructureerdheid tijdens het afvallen, zodat u tijdens de Sense Bio HCG kuur optimaal gaat afvallen. Volgt u het dieetplan naast de inname van de Bio HCG kuur dan kunt u in 24 dagen gemiddeld 10 procent afvallen. Ook u kunt snel en adequaat iets aan uw figuur doen door nu het dieetplan naast de inname van Sense Bio HCG te volgen. 

Essentie van Sense Bio HCG

Met de inname van Sense Bio HCG wordt het lichaam geactiveerd om opgeslagen vetten in de buik, dijen enzovoorts te gebruiken voor de energie huishouding van het lichaam. Daartoe worden de opgeslagen vetten verbrand. Dit betekent dat het lichaam geen energie haalt uit voedsel en dus dient u ook het handige dieetplan van Sense te volgen om adequaat te kunnen afvallen. De Bio HCG van Sense is geconcentreerd in een vloeistof en dus kunt u Bio HCG verkrijgen in een spray en vloeistof ampullen. U neemt de positieve werking van Sense Bio HCG in via de tong, zodat het lichaam wordt geactiveerd om vetten te verbranden. 

Dieetplan tijdens Bio HCG kuur

Zodra u de Bio HCG kuur volgt, verbrandt het lichaam opgeslagen vetten om in de energie behoefte te voorzien. Dit betekent dat u slechts een licht dieet moet innemen om zo het lichaam optimaal zijn werk te laten doen. Het dieetplan van Sense schrijft dan ook voor dat u vetten en koolhydraten mijdt, echter dat u wel eiwitten en vitamines inneemt. Zodoende krijgt uw lichaam voldoende nuttige en essentiele voedingsstoffen binnen voor het functioneren van het lichaam. Om het afvallen aanvullend te stimuleren kunt u meer gaan bewegen en mogelijk groene thee drinken. Alle beetjes helpen om u versnelt af te laten vallen. 

Dieetplan na Bio HCG kuur

U heeft uw perfecte figuur terug en bent daarmee op het optimale lichaams gewicht. Daarmee stopt in principe de Bio HCG kuur, echter u bent nog niet klaar met het dieetplan. U dient namelijk te leren wat u wel en niet kunt eten. Daartoe heeft Sense een reeks aan heerlijke gerechten voor u verzameld, op basis van lage glycemie echter volwaardige gezonde ingredienten. Zodoende kunt u via het dieetplan heerlijk eten, zonder dat u daarvan aankomt. Om ook op een gezonde manier te leven, volgt u ook het dieetplan van Sense zodat u via gezonde recepten en gezond eten op een stabiel lichaams gewicht blijft. 

Sense dieetplan en geweldig resultaat

Met Sense Bio HCG bent u vele kilo’s afgevallen. Het dieetplan tijdens de Bio HCG kuur stimuleert de verbranding van lichaams vetten, zodat u snel op uw optimale lichaams gewicht komt. Daarnaast leert het dieetplan van Sense u een nieuwe levenswijze aan zodat u door gezonde en verstandige recepten op een stabiel lichaams gewicht blijft. U ziet er geweldig uit dankzij de positieve werking van Sense Bio HCG. Bestel Sense Bio HCG en ook u kunt na een of twee kuren er fantastisch uitzien.