Wilt u verbazingwekkend snel afvallen?

Wil jij zo snel mogelijk (binnen een week of twee) meerdere kilo’s kwijt raken? Heb jij de discipline om alle extraatjes even te laten staan en ben je vastbesloten om supersnel af te vallen? Dan zou je een crash dieet kunnen proberen.

Wat is een crash dieet precies? Een crash dieet… de naam zegt het eigenlijk al. Op verbazingwekkend snel tempo kilo’s verliezen. Werkt het? Ja. Is het goed voor je? Nee. Op beide aspecten gaan we in bij dit artikel. Maar eerst willen we je graag uitleggen wat een crash dieet precies is.

Wat is een crash dieet?

Een crash dieet is een dieet waarbij je razendsnel vele kilo’s kwijtraakt. Dit gebeurt simpelweg door je aan een ontzettend strenge eetwijze te houden. Het meest bekende crash dieet is het soep crash dieet.
Met het soep crash dieet eet je niets anders dan soep. En nee… helaas… niet de heerlijk gevulde erwtensoep die je gewend bent. Je dient de soep voor het crash dieet zelf te maken met exacte regels. Zo mag er maar een bepaalde hoeveelheid zout en suiker inzitten. Het voordeel is… van dit soepje mag je dan zoveel eten als je wilt om een hongergevoel te voorkomen. Heb jij zoveel wil om binnen twee weken meerdere kilo’s kwijt te raken, dan kan je het crash dieet op basis van soep zeker proberen, zoek een goed recept en ga ermee aan de slag. Maar we vertellen je wel graag even over de voor- en nadelen van dit crash dieet.

Voordelen crash dieet

  • Je valt binnen enkele weken kilo’s af
  • Het dieet is relatief goedkoop, zeker in verhouding tot andere diëten waarbij je veel moet investeren in shakes en andere dingen
  • Je mag zoveel (soep) eten als je wilt en krijgt daarom minder snel een hongergevoel

Nadelen crash dieet

  • Het is ongezond. Je krijgt lang niet alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt, waardoor je moe kan worden. Daarnaast gaat hierdoor je energie level drastisch omlaag.
  • Het afvallen is slechts tijdelijk. Zodra je weer normaal begint te eten, is de kans groot dat de kilo’s er net zo hard weer aanvliegen
  • Het crash dieet breekt je reserves aan, maar niet perse de juiste. Hierdoor kan het zijn dat je gaat afvallen op plaatsen waar je het juist liever niet wilt, waardoor je met ingevallen gezicht en dikke kont rondloopt.

Wat kan ik beter doen?

Als je toch twijfels hebt over het crash dieet, dan raden wij je Bio HCG aan. Bio HCG is volledig natuurlijk en absoluut onschadelijk voor de gezondheid. Bovendien kan je naast dit dieet gewoon blijven eten. Natuurlijk moet je wel gezond eten, maar je hoeft niet te leven op enkel en alleen soepjes. Daarnaast zorgt Bio HCG ervoor dat de juiste reserves in je lichaam worden aangebroken (je valt dus alleen af op plekken waar het nodig is) en het onderdrukt het hongergevoel. Veel belangrijker: Als je eenmaal klaar bent met een kuurtje, dan vliegen de kilo’s er niet meteen weer aan…