Wilt u snel afslanken? Om goed en effectief af te vallen kunt u gebruik maken van het afslank programma Bio HCG van Momentum. Via Momentum wordt u een programma aangeboden om het afval proces onder goede en professionele begeleiding te doen bij een gecertificeerd adviseur. U neemt de Bio HCG vloeistof in tablet of spray dagelijks is zodat de vet verbranding dagelijks wordt gestimuleerd. Omdat u onder begeleiding van Momentum staat valt u goed en veilig af. Het is ook belangrijk om begeleid af te vallen aangezien u met Bio HCG in 24 dagen tot op 10 procent van het lichaamsgewicht kunt verliezen.

Begeleiding door Momentum

Het afval programma Momentum valt u onder begeleiding af. Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op een snelle en effectieve manier willen afvallen, maar dan wel onder begeleiding willen staan. Wekelijks bezoekt u de begeleiders van het Bio HCG Momentum team om zo door persoonlijk advies en motivatie verder te komen in het afval proces. Middels Bio HCG van Momentum bent u ervan verzekerd dat u op een veilige echter effectieve manier afslankt, waarbij de begeleiding u in alle facetten van het afvallen steunt. Het team van Momentum gaat vooraf in een intake gesprek uitvoerig in op uw gezondheid, uw fysische parameters alsmede uw Body Mass Index waarde. Op basis daarvan kan een effectief plan van afvallen worden gemaakt.

Waar bestaat Momentum uit?

Het Bio HCG Momentum dieet bestaat uit een reeks aan afval ondersteunende onderdelen. Middels de adviezen en recepten van Bio HCG Momentum kunt ook u op een stabiel lichaamsgewicht terecht komen zonder dat u hoeft te vrezen om te gaan jojo-en. Mooi meegenomen dus! Het Bio HCG Momentum aanbod bestaat uit de volgende onderdelen:
• U ontvangt een 24 tal ingekapselde vloeistof tabletten met de positieve Bio HCG werking;
• Voor de ondersteuning van de Bio HCG kuur krijgt u ondersteunende vitamine capsules;
• Een Momentum Bio HCG programma gids;
• Een legio aan recepten van Momentum om na de Bio HCG kuur te stabiliseren maar ook om een nieuwe eet ritme aan te leren bestaande uit gezonde volwaardige ingrediënten omgetoverd tot heerlijke gerechten;
• Een dieet instructie vel waarmee u naast het volgen van de Bio HCG kuur eenvoudige maaltijden maakt zonder vetten en koolhydraten echter eiwit rijk;
• Die BMI schaal zodat u weet waar u in het afval traject bevind.

Momentum: verzekerd resultaat!

U wordt tijdens het Momentum Bio HCG traject uitvoerig begeleid door een gespecialiseerd afval team om ook u het gewenste eindresultaat te laten bereiken. Afvallen hoeft niet moeilijk of pijn meer te doen. Afvallen met Momentum Bio HCG is geschikt voor iedereen die iets wil afvallen. Mensen met een lovehandle of onderkin maar ook mensen met zwaar overgewicht en zwaarlijvigheid zijn bij ons zondermeer welkom. Iedereen kan afvallen en dat kan zonder problemen. Het Momentum team staat voor u klaar om de ruime kennis en ervaring in de Bio HCG kuur in uw situatie effectief toe te passen.

Afvallen met Momentum Bio HCG!

Ook u kunt snel en effectief afvallen. De meeste effectieve manier is Bio HCG onder toezicht van het Momentum begeleidingsteam. U wilt ook veilig maar met zekerheid afvallen! Om er zeker van te zijn dat u na de Bio HCG kuur niet meer aankomt begeleid het Momentum team u in alle facetten van de afvalstrijd. Ook u kunt uw fantastische figuur tevoorschijn halen en dat doet u door de steun van het Bio HCG Momentum team. Wij staan voor uw afval perikelen altijd klaar!