Wilt u snel van uw overgewicht af? Snel vet ophopingen in een week wegwerken kunt ook u en wel door het Bio HCG dieet te gebruiken! U merkt het mogelijk al een tijdje, maar de kleren beginnen weer krap te zitten en dus wilt u het overtollige vet weg werken. En dat kan, met het Bio HCG dieet kunt u die lovehandle gemakkelijk en zonder inspanning in een week verliezen. Afvallen doet u dan ook zo, afvallen hoeft niet meer lastig te zijn! Dit komt doordat middels het Bio HCG dieet de lichaamseigen functie voor de vet verbranding wordt geactiveerd. Met dat principe kunt u in een week circa drie procent lichaamsgewicht verliezen en in vierentwintig dagen is dat tot op gemiddeld tien procent. Zo ziet u, ook u kunt veel afvallen, ook volgt u een Bio HCG dieet voor een week.

Positieve werking Bio HCG

In ieder lichaam is het HCG hormoon actief waarmee de vet verbranding wordt aangestuurd. Van dit hormoon is de bio variant gemaakt en in een vloeistof geconcentreerd. Dit betekent dan ook dat u de goede werking via een vloeistof kunt innemen, oftewel Bio HCG biedt het aan via een Bio HCG spray of Bio HCG ingekapselde vloeistof tabletten. U neemt het tablet of de spray in via onder de tong waardoor de Bio HCG in de bloedstroom komt. Het stuurt direct de signalen door aan het lichaam om met de vet verbranding aan te vangen. Zodra u het in neemt begint u feitelijk direct af te vallen.

Bio HCG kuur en dieet

In principe is het innemen van de Bio HCG producten een kuur. U valt in een week snel af en dat doet u in combinatie met een Bio HCG dieet. Dat dieet behelst het niet toevoegen van vetten en koolhydraten aan het lichaam aangezien juist deze uit het lichaam verbrand moeten worden. Uw teveel aan geconcentreerd verzadigd vet wilt u dan ook in een week hebben verloren. Het dieet zorgt ervoor dat het lichaam juist die vetten verbrand waarnaast het Bio HCG dieet slechts enige noodzakelijke eiwitten aan het lichaam toevoegt. Deze combinatie zorgt ervoor dat ook u die vervelende ophopingen van vet snel kunt wegwerken.

Eet gezond is het motto!

Na de Bio HCG kuur en dieet bent u van die vervelende vet ophopingen af en kunt u weer strak en mooi voor de dag komen. Bio HCG wil graag dat u dat ook behoud! En daartoe biedt Bio HCG u een reeks aan heerlijke recepten waarmee u na het afvallen in een week op het behaalde resultaat blijft. Niets is beter om er gewoon continu goed en strak eruit te zien. Onze recepten bestaan uit volwaardige ingrediƫnten waarmee overheerlijke gerechten klaar gemaakt kunnen worden zonder dat u weer aankomt. Bio HCG noemt dit de stabilisatie periode waarin u een andere levensgewoonte aangeleerd krijgt.

Bio HCG levenswijze

Het staat Bio HCG voor ogen om iedereen te helpen met een teveel aan gewicht maar ook mensen met plaatselijk vet ophopingen. Door de inname van Bio HCG kan ook u snel en effectief gewicht verliezen en kunt ook u er snel prachtig uitzien met een strak lichaam. Dat is waar het omdraait in onze maatschappij, zien en gezien worden. Ook u wilt aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht en afvallen in een week met Bio HCG kunt u dan ook makkelijk doen. Voor meer informatie omtrent de positieve werking van Bio HCG op uw figuur, neem dan contact op met Bio HCG. Ook u ziet er in een week Bio HCG weer geweldig uit.