Afvallen op meerdere plaatsen

Mannen en vrouwen hebben, overal ter wereld, hetzelfde probleem. Weg met die paar kilo’s die net te veel zijn! Maar hoe kan je nou op een goede en verantwoorde wijze afvallen?

Wij gaan u helpen! Wij gaan met u bespreken wat de meest voorkomende plaatsen zijn waar mensen af willen vallen en wij geven u tips om juist op deze plekken van het lichaam het meest af te vallen. Alle onderstaande scenario’s kunt u gebruiken in combinatie met de bio HCG kuur. Sterker nog, wij raden u dit absoluut aan voor een snel en goed resultaat.

Afvallen bij de buik

De buik is voor zowel mannen als vrouwen de plek waar zij dolgraag wat minder kilo’s willen zien. Toegegeven… eruit zien als Britney Spears is te veel gevraagd voor de meeste onder ons, maar je prettig voelen in een bikini of juist dat ene, iets strakkere truitje aan kunnen… Dat is een doel wat absoluut behaald kan worden.
De buik is de plaats waar de meeste mensen willen afvallen. Hiervoor moet u weten dat u niet alleen in uw buik aankomt vanwege eten. Ook drinken (alcoholisch en non alcoholisch) en sporten hebben hier een grote invloed op.
Alcoholische dranken zijn door het lichaam moeilijk af te breken. Hierdoor ontstaan er al snel een zogenaamde bierbuik! Drink dus met mate… In non alcoholische dranken, zoals vruchtensap, zit ongelooflijk veel suiker.
Daarnaast is het belangrijk om te gaan sporten. Als u wilt afvallen bij uw buik, dan is het aan te raden om buikspieroefeningen te gaan doen. Dit kunt u gewoon thuis doen, maar ook bij een sportschool. Andere sporten die goed zijn als u wilt afvallen bij uw buik:

  •  Zwemmen
  • Touwtjespringen
  • Schaatsen of skeeleren

Zorg ervoor dat u altijd goed op uw eetpatroon lust. TE veel is nooit goed. Neem op een verjaardag rustig een toastje en een chipje, maar maak het niet te bont. Eet verder zo gezond mogelijk.

Afvallen bij uw heupen

Overtollige kilo’s bij heupen komen vooral bij vrouwen veel voor. Van nature hebben zij bredere heupen dan mannen en hier willen zij graag hun kilo’s kwijt. De reserves van uw lichaam worden vooral hier opgeslagen. Bio HCG heeft een uitstekende werking op reserves in uw lichaam en kan daarom prima worden gebruikt als hulpmiddel als u wilt afvallen bij uw heupen. Afslank crèmes en dergelijke werken niet. Het probleem komt van binnenuit.

Afvallen bij uw benen

De buik, de billen en de benen. We zijn aangekomen bij het laatste onderdeel van de drie ‘B’s’ zoals men dat noemt. De benen krijgen vaak een flinke laag kilo’s mee van de heupen. Zeker bij mensen met veel overgewicht zien we dit probleem. De truc: Bewegen, bewegen, bewegen en laat Bio HCG u een handje helpen met de reserves.

Afvallen in het algemeen

Als u wilt afvallen bij uw buik, de billen of de benen, let er dan altijd op dat u:

  • Ontbijt (brengt stofwisseling op gang)
  • Veel drinkt (minstens anderhalf liter water per dag)
  • Gezond en afwisselend eet
  • In beweging blijft