Om snel en makkelijk uw buik af te slanken gebruikt u de Bio HCG kuur van Sense. Veel vet concentreert zich bij mannen in de buik, en door de nabije aanwezigheid van het hart en overige belangrijke organen is er dan ook een acute dreiging voor de gezondheid. Daar moet iets aan gedaan worden en dat doet u door effectief uw buik af te slanken met Bio HCG van Sense. Met Sense Bio HCG kunnen mannen tot op twaalf en vrouwen tot op acht procent van het lichaamsgewicht binnen een enkele kuur van vierentwintig dagen zien verdwijnen. Met de positieve werking van Bio HCG kunt u zonder veel moeite en inspanning gemakkelijk vele kilo’s als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. 

Buik afslanken met Bio HCG!

Sense heeft van de menselijke HCG hormoon de bio variant gekopieerd en vloeibaar gemaakt. U kunt de Bio HCG van Sense dan ook in ampullen met Bio HCG krijgen, maar ook in de spray vorm. Zodra u de vloeistof onder de tong aanbrengt en het lichaam de vloeistof opneemt, gaat de Bio HCG direct aan het werk. Het lichaam wordt aangestuurd om direct vetten te verbranden om in de energie behoefte van het lichaam te voorzien. De opgeslagen vetten in uw buik worden dus verbrand en daarmee slank de buik af. Omdat u naast de Bio HCG kuur een licht dieet inneemt, valt u zienderogen af. 

Het Bio HCG dieet

Omdat uw lichaam vetten gebruikt om in de energie behoefte te voorzien, hoeft u slechts een beperkte hoeveelheid aan voedingsstoffen aanvullend in te nemen. Wij schrijven u van dag op dag voor wat u wel en niet moet eten. Over het algemeen eet u een eiwit rijk echter vet arm dieet, waarbij u door de vele eiwitten snel een vol gevoel krijgt. Omdat er geen vetten en koolhydraten in het Bio HCG dieet zitten kan het lichaam ook niet anders dan de eigen vet reserves aan te spreken voor de energie behoefte. Zodoende kunt u effectief op een makkelijke manier vele kilo’s snel zien verdwijnen. 

Stabilisatiefase Bio HCG

Zodra uw buik voldoende is afgeslankt en u bent op een mooi lichaams gewicht kunt u stoppen met de inname van de positieve werking van de Bio HCG kuur. Om te voorkomen dat u in een oud eetpatroon terug valt, schrijven wij u voor wat u wel en niet kunt eten. U ontvangt van ons een legio aan lekkere echter gezonde recepten. Op basis van volwaardige ingrediënten kunt u heerlijke gerechten maken, waarbij u voldoende energie binnen krijgt echter uw buik slank blijft. Deze stabilisatie fase duurt drie tot zes weken waarna u exact weet wat u wel en niet kunt eten. U wilt niet meer anders dan in dit prachtige lichaam rond te lopen. 

Na afslanken van de buik 

U zit goed in uw vel en u bent zelfverzekerd. Uw buik is volledig afgeslankt. U beweegt meer en sterkt de spieren dan ook geregeld aan. Uw prachtige lichaam laat u dan ook met trots aan anderen zien. Daarbij heeft u uw oude donkere kleren vervangen door stralende op maat gemaakte kleren. Iedereen ziet dat u er stralend uitziet, en u voelt u goed. Het andere geslacht ziet u weer staan en u weet dat u weer in de picture staat. U wilt niet meer anders en dat heeft u aan Bio HCG van Sense te danken.